X-mas @ HOME

Kerst vier je dit jaar met De Mallemok, bij jou thuis!

Tijdens de donkere dagen voor Kerst verheugen we ons op elk lichtpuntje, nog meer vanwege deze bizarre tijden sinds de uitbraak van het COVID-19 virus. Dit jaar brengen wij daarom graag een stukje van De Mallemok bij u thuis!

Onderstaande producten kunt u bestellen om thuis een heerlijk Kerstdiner op tafel te zetten. 

Alle gerechten worden op ambachtelijke en authentieke wijze bereidt. Zo beschikken wij over een rokerij, houtskoolgrill en Amerikaanse Tube Smoker voor het garen van onze vlees en vis gerechten.

De gerechten (behalve de salades) zijn verpakt in handige kookzakken. Het product is al helemaal gegaard, u hoeft het thuis alleen maar ín de zak te verwarmen. Achterop elk product kunt u een sticker vinden met instructies. Deze zijn verpakt per 2 personen.

De salades worden rijkelijk opgemaakt met vis of vlees uit eigen rokerij. Per persoon kunt u ongeveer uitgaan van 200 gram salade.

Bestellen kan t/m 22 december. Wilt u het Kerstpakket thuisbezorgd hebben? Klik tijdens het afrekenen één van de tijdsvakken aan (scroll helemaal naar onderen). Wij bezorgen de pakketten op donderdag 24 december in een straal van 10 km rondom Sloten (t/m Lemmer, Woudsend, Sint Nicolaasga, Oudemirdum e.o.). Plaats het pakket z.s.m. in de koeling tot het moment van nuttigen. Afhalen kan uiteraard ook, dit kan op 24 december de gehele dag of op 1e Kerstdag tot 13:00 uur. 

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen!